BlogInspirație culinară pentru a pune spiritul Greciei în farfurie. Pate de Masline Într-un vas, se pun 250 de grame de Masline negre Kalamata, 80 grame de anșoa spălate și tăiate mărunt, 50 grame... Salata Greceasca se spală roșiile și castravetele bine și se taie în cuburi ceapa se curăță și se taie rondele, după care se... Masline Pané Ingrediente:– masline fara samburi 500g– faina 50g– pesmet 80g– oua 2 buc.– boia de ardei iute 2 lingurite– usturoi pudra 1... Masliniele Kalamata În gastronomia de elită, măslinele Kalamata se bucură de o poziție privilegiată. Numit după regiunea în care este cultivat, un areal... Istoria Maslinelor Încă din Antichitate, Hipocrate, părintele medicinii, recomanda măslinele pentru vindecarea ulcerelor, iar sucul stors din fructele proaspete, neconservate, era indicat pentru... Uleiul de masline După modul de procesare există 3 tipuri de ulei: 1. Extravirgin, obţinut din prima presare la rece, cu aciditate sub 0,8%...
Pate de Masline Într-un vas, se pun 250 de grame de Masline negre Kalamata, 80 grame de anșoa spălate și tăiate mărunt, 50 grame...
Salata Greceasca se spală roșiile și castravetele bine și se taie în cuburi ceapa se curăță și se taie rondele, după care se...
Masline Pané Ingrediente:– masline fara samburi 500g– faina 50g– pesmet 80g– oua 2 buc.– boia de ardei iute 2 lingurite– usturoi pudra 1...
Masliniele Kalamata În gastronomia de elită, măslinele Kalamata se bucură de o poziție privilegiată. Numit după regiunea în care este cultivat, un areal...
Istoria Maslinelor Încă din Antichitate, Hipocrate, părintele medicinii, recomanda măslinele pentru vindecarea ulcerelor, iar sucul stors din fructele proaspete, neconservate, era indicat pentru...
Uleiul de masline După modul de procesare există 3 tipuri de ulei: 1. Extravirgin, obţinut din prima presare la rece, cu aciditate sub 0,8%...