Societatea

Societatea noastra, MUNTE-ATHOS, este specializată în importul de produse grecesti de foarte buna calitate din anul 2014.

Principalele produse care fac parte din oferta noastra sunt maslinele, uleiul de masine, si produsele lactate traditionale - branzeturi, iaurturi.

Alegem cu grija cei mai buni producatori din Grecia, cu o traditie in domeniu,de peste 90 de ani, fiind afaceri pastrate din generatie in generatie ducand mai departe retetele pastrate cu sfintenie si filosofia lor: ’’Calitate mai presus de toate’’.

Incercam sa oferim spre vanzare cat mai multe produse grecesti cu denumire de origine protejata (DOP).

O mare parte din produsele aflate in oferta noastra sunt detinatoare de premii si medalii internationale.

Toate produsele comercializate de compania noastra respecta normele legislative europene in vigoare dar si cele mai importante norme de calitate ISO si HACCP.

Suntem una dintre cele mai  dinamice si flexibile companii din Romania și tindem sa mentinem o oferta cat mai buna ca si raport calitate pret si sa construim relatii contractuale de durata cu partenerii nostrii.

Societatea MUNTE-ATHOS, este unicul importator pe teritoriul Romaniei al produselor ce se regasesc in oferta prezentata pe acest site web.

Locatiile noastre:

DEPOZIT en-gross

Bucuresti, Sector 2, Str. Fantanica nr .36, Hala H5

sub-banner